Laskutus

Varmistathan, että kaikissa Pyhännän Rakennustuote Oy:lle osoitetuissa laskuissa on oikeat tunnistetiedot. Tämä varmistaa laskujen nopeamman käsittelyn. Pyhännän Rakennustuote Oy:lle puutteellisin merkinnöin saapuneet laskut palautetaan lähettäjälle, jolloin emme voi vastata mahdollisista maksuviiveistä. Yhdellä laskulla tulee olla vain yhden kustannuspaikan tai yhden projektin kustannuksia.

Laskuissamme tulee olla seuraavat tiedot:

Laskujen tulee myös täyttää voimassa olevan lainsäädännön vaatimukset.


Pyhännän Rakennustuote Oy vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja 1.6.2016 alkaen.

Verkkolaskuosoite

003718405153

Operaattori

Pagero

Välittäjän tunnus

PAGERO (vaihtoehtoisesti 003723609900)

OVT-tunnus

003718405153

 

Mikäli ette pysty tuottamaan sähköistä laskua, voitte ottaa käyttöön laskutusportaalin, jonka avulla voitte tehdä ja lähettää laskun verkkolaskuna.
Laskutusportaalin käyttö helpottaa omaa työtänne ja tuo säästöjä, sillä laskuja ei enää tarvitse tehdä ja postittaa käsin. Sähköinen lasku nopeuttaa myös laskun käsittelyä ja maksatusta laskun vastaanottajalla.

PRT-Forest konserniyhtiölle on avattu laskutusportaali, jonka palvelun tuottaa Pagero Oy.
Kirjautumis- ja käyttöohjeet sekä yhteystiedot löydätte osoitteesta www.pagero.fi/prt.
Laskun teko portaalissa on ilmaista ja portaalin projektikoodi on: FreePortal_PRT.

Mikäli teillä on kysyttävää verkkolaskutuksesta, laskujen perille tulosta tai maksuista, autamme teitä mielellämme kaikissa laskuihin liittyvissä kysymyksissä.

Laskuihin liittyvät kysymykset ja tiedustelut:
niina.pellikka@prt-forest.fi

Y-tunnus: 1840515-3
Kotipaikka: Pyhäntä

Rakentamispalveluiden käännetty arvonlisäverovelvollisuus

Pyhännän Rakennustuote Oy on AVL 8c § 1 momentin mukaisesti rakentamispalveluja muutoin kuin satunnaisesti myyvä elinkeinonharjoittaja, johon ostajana sovelletaan 1.4.2011 lähtien lakia rakennusalan käännetystä arvonlisäverovelvollisuudesta.

Käänteisen arvonlisäveron myötä myyjän laskuttaessa Pyhännän Rakennustuote Oy:tä, myyjä merkitsee laskuunsa:

Huom! Laskuun ei tällöin merkitä arvonlisäveron määrää.

Pyhännän Rakennustuote palveluiden ostajana

Kun ostamme rakentamispalveluita rakennusliikkeiltä, kysymme palveluita tarjoavalta, kuuluuko yritys käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin vai ei. Tämä tieto kirjataan sopimukseen ja toimitaan sitten laskutusvaiheessa sopimuksen mukaan.

Pyhännän Rakennustuote Oy vaatii kaikilta yhteistyökumppaneiltaan ja palveluntarjoajiltaan, että he ovat liittyneet Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Luotettava Kumppani -ohjelma on helppo ja edullinen tapa osoittaa tilaajavastuuasioiden olevan yrityksellä kunnossa.

Mikäli yhtiösi ei vielä tätä ole vielä mukana ohjelmassa, voit tehdä sen osoitteessa: www.tilaajavastuu.fi.