Naulalevyristikkokatot

PRT-Pro™ -naulalevyristikkokatto on ammattirakentamiseen suunniteltu rakentamisen ratkaisu. Naulalevyristikkorakenteinen katto soveltuu pääosin kaikkeen vaativaan julkiseen rakentamiseen asuntotuotannosta teollisuusrakentamiseen, liiketiloista hoivakoteihin ja päiväkoteihin.

Naulalevyristikkokatto voidaan toteuttaa joko harja-, saksi-, pulpetti- tai palkkiristikkona. Käyttötarkoituksesta riippuen katto toteutetaan lämpimänä, puolilämpimänä tai kylmänä ja paloluokka toteutuu P3:n tai P2:n mukaan (P2-luokassa huomioitava rakennuksen jänneväli ja muutamia muita tekijöitä)

Vaihtoehtoja naulalevyristikkokattoihin

Valmistamamme rakenteet ovat pääsääntöisesti vakioituja parantaaksemme kustannustehokkuutta, mutta pystymme silti räätälöimään naulalevyristikkokatot asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Naulalevyristikkokattoja voidaan räätälöidä mm. vesikatteen, alapinnan verhouksen ja energiatehokkuuden osalta. Lisäksi voimme sopia kattoratkaisun valmiusasteesta joustavasti.

PRT-Pro™ -naulalevyristikkokattoa täydentää päätyräystäselementti, jonka ansiosta rakennus saadaan nopeammin säältä suojaan.


Puolilämmin naulalevyristikkokatto