Paritalo, Vantaa 2012

Paritalot

Pyhännän Rakennustuotteella on lähes viidenkymmenen vuoden kokemus pientalorakentamisesta, mutta nyt olemme soveltaneet tämän osaamisen rakennusliikkeiden, rakennuttajien ja suunnittelijoiden eduksi PRT-Pro™ -ratkaisuiksi. Toteutamme paritalot aluerakentamiskohteisiin valmiiden suunnitelmien mukaan tai voit pyytää meiltä luonnossuunnitteluehdotusta.

Meillä on yksi Suomen laajimmista pientalomallistoista käytettävissämme tytäryhtiöittemme Jukkatalojen, Lappli-Talojen ja Kontiotuotteen malliston myötä. Mallistoissa on moderneja ja perinteisiä paritaloja, tiiviiseen ja matalaan kaupunkirakentamiseen soveltuvia paritaloja ja eri ikäkauteen sopivia talomalleja nuorista pareista senioreihin.

Voimme muokata valmismallit aluerakentamishankkeeseesi sopivaksi, mutta mallistomallit soveltuvat tähän käyttöön myös sellaisenaan. Konsernimme laajan pientalotarjonnan ansiosta saat meiltä sekä puuelementtirakenteisia että massiivipuurakenteisia ratkaisuja. Kysy lisää myynnistämme.

Pientaloalueiden toteuttamiseen voit pyytää meiltä myös tarjousta yksilöllisen suunnittelun toteutukseen. Voimme yhdistellä alueelle soveltuvin osin paritaloja, erillistaloja sekä rivi- ja luhtitaloja.

Saat aluerakentamishankkeeseesi paritalot joko komponenttitoimituksena tai  tuoteosakauppana, jolloin myös asennamme elementit. Toimitussisältöä ja elementtien valmiusastetta voidaan myös räätälöidä tarpeesi mukaan. Pitkän kokemuksemme sekä valmiiden rakenneratkaisuiden ansiosta rakentaminen on nopeaa ja sujuvaa.