PRT-Pro™  -puukerrostalot

PRT-Pro™ -puukerrostalot toteutetaan joko tilaelementti- tai suurelementtirakentamisella. Tilaelementtirakentaminen sopii erinomaisesti vakioituihin ratkaisuihin. Suurelementtien avulla pystytään toteuttamaan monimuotoisempaa rakentamista.

Valmistamme kerrosrakentamisen puuelementit ja kokonaiset rakenneratkaisut tehtaalla kuivissa ja tarkoin valvotuissa olosuhteissa laadukkaasti ja toimitamme ne asennusvalmiina työmaalle. Elementteihin asennetaan tehtaalla valmiiksi muun muassa ikkunat, ovet ja eristeet, haluttaessa myös ulkoverhous. 

PRT-Pro™ -elementein kerrostalo voidaan rakentaa lähes puolessa ajassa totuttuun kerrostalorakentamisen tapaan verrattuna. Tämä tuo säästöä työmaan yleiskustannusten lisäksi rakennusaikaisiin rahoituskustannuksiin ja mahdollistaa myös nopeammat vuokra- ja myyntituotot.

PRT-Pro™ -puukerrostaloratkaisun edut:

- Puuelementtirakentaminen on nopeaa, turvallista ja ekologista

- Huonekohtainen sprinklerijärjestelmä takaa paloturvallisuuden

- Puuelementtirakennuksissa on hyvä akustiikka ja äänieristys

- Tuottaa energiatehokkaan rakennuksen

- Puuelementit ovat kevyitä, joten kuljetus ja käsittely helppoa ja edullista

- Muutokset puuelementteihin rakentamisen loppuvaiheessa helpompia ja edullisempia

- Käyttötarkoituksen muutos pienitöisempi kuin muilla materiaaleilla

- Rakenteet eivät rajoita matkapuhelimien kuuluvuutta

Puu on myös ainut 100%:sti uusiutuva ja täysin kierrätettävä rakennusmateriaali, jonka käyttö vähentää ilmastonmuutosta!

Puukerrostalot sopivat erinomaisesti moderniin kestävän kehityksen mukaiseen kaupunkirakentamiseen niin uusilla alueilla kuin täydennysrakentamisessa.