Rakennusliikkeille

Rakennusliikkeille puurakentamista suur- ja tilaelementeistä kustannustehokkaasti

Suur- ja tilaelementit tuovat erinomaisia mahdollisuuksia toteuttaa monipuolisia rakentamisen ratkaisuja.

Tilaelementit sopivat vakioituihin ratkaisuihin ja suurelementtien avulla pystytään toteuttamaan hyvinkin monimuotoista arkkitehtuuria.

Kysy meiltä lisätietoa. Annamme asiantuntijuutemme mielellämme käyttöösi jo hankekehitysvaiheessa.

PRT:n ratkaisuihin luotetaan

Puurakentaminen edustaa nykyään kustannustehokasta ja samalla ympäristöystävällistä tapaa rakentaa.

Pyhännän Rakennustuote toimittaa tilaelementtejä useisiin merkittäviin puurakentamisen hankkeisiin Suomessa. Asiakkaamme luottavat toimintavarmuuteen ja asiantuntijuuteemme.

Olemme mukana hankkeissa usein jo hankekehitysvaiheessa, jolloin puuelementtiratkaisujen hyödyt saadaan parhaiten käyttöön.

PRT:n ratkaisut rakennusliikkeelle

Pyhännän Rakennustuote tarjoaa rakennusliikkeille vakioituja PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuja sekä massiivipuuratkaisuja aiempaa tehokkaampaan, nopeampaan ja laadukkaampaan rakentamiseen.

PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa kokonaisia asuinalueita, kerrostaloja, kouluja ja oppilaitoksia, päiväkoteja ja hoivakoteja, varastoja ja teollisuushalleja, toimitiloja sekä liike- ja kokoontumistiloja.

Puun suosio kasvaa kohisten

Puun suosio rakennusmateriaalina rakennusliikkeiden toteuttamissa kohteissa kasvaa jatkuvasti hyvän kustannustehokkuuden ja rakentamisnopeuden lisäksi sen takia, että loppukäyttäjät suosivat puuta.

Puu koetaan materiaalina viihtyisäksi ja puiset rakennukset toiminnallisiksi sekä sisäilmaltaan terveellisiksi. Myös puurakennuksen akustiikka koetaan hyväksi.

Valvottua laatua

Rakennusliikkeille valmiiden elementtien käyttö on vaivatonta, nopeaa ja luotettavaa. Tiukan laadunvarmistuksemme ansiosta puuelementtirakentaminen parantaa rakentamisen kokonaislaatua erityisesti silloin, kun rakennusliike tilaa hankkeen meiltä tuoteosakauppana, jolloin toimitukseen sisältyy myös elementtien asennus. Vaihtoehtoisesti toimitamme myös pelkät elementit työmaalle

Pyhännän Rakennustuotteella on käytössä Inspectan valvoma ja myöntämä tuotesertifikaatti, puuelementtien varmennustodistus, jolla osoitetaan maankäyttö- ja rakennuslaissa säädetyt rakennustuotteen olennaiset tekniset vaatimukset täyttyviksi.

Varmennustodistuksen mukaisesti Pyhännän Rakennustuote suorittaa tuotannossa dokumentoitua laadunvalvontaa, jonka varmentaa ympäristöministeriön hyväksymä laadunvalvonnan varmentaja, Inspectan Oy.

Elementtien valmistuksessa noudatamme rakentamisen yleisiä laatuvaatimuksia, RYL - rakentamisen yleiset laatuvaatimukset.

Rakennetaan yhdessä etumatkaa!

Pyhännän Rakennustuotteen taustalla on vahva ja perinteikäs puurakentamisen osaaja PRT-Forest –konserni, jonka osaamista on hyödynnetty uudella tavalla puukerrostalotuotannon edistämiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään kertomaan lisää! Rakennetaan yhdessä etumatkaa! 

 

Yritys:
Yhteyshenkilö:
Sähköposti:
Puhelin:
Rakennuspaikka:
Lisätietoa:
Liitetiedosto (max. 10 Mt):
Olen kiinnostunut myös: Toimituspalvelu
Suunnittelupalvelu