Rakennuttajalle

Tila- ja suurelementit tuovat erinomaisia mahdollisuuksia toteuttaa monipuolisia rakentamisen ratkaisuja.

Tila-elementit sopivat vakioituihin ratkaisuihin, mutta suurelementtien avulla pystytään toteuttamaan hyvinkin monimuotoista arkkitehtuuria.

Kysy meiltä lisätietoa. Annamme asiantuntijuutemme mielellämme käyttöösi jo hankekehitysvaiheessa.

Pyhännän Rakennustuote toimittaa tilaelementtejä useisiin merkittäviin puurakentamisen hankkeisiin Suomessa. Voit tutustua tuotantoomme referenssiemme kautta.

Puukerrostalorakentaminen on tulevaisuuden ratkaisu

Yhä useampi ammattirakennuttaja valitsee puurakentamisen, joka on nykyään kannattava, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto toteuttaa rakennushanke.

Tarjoamme rakennuttajille perinteistä poikkeavan ja vaihtoehtoisen tavan toteuttaa oma rakennusprojekti – tehokkaammin, nopeammin ja kestävämmin. Tavoitteemme on aina edistää asiakkaamme liiketoimintaa.

Puuelementtirakentaminen on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi julkisessa ja yksityisessä ammattirakentamisessa, koska se on perinteistä rakennustapaa selvästi nopeampi tapa rakentaa ja tuo siksi kustannussäästöjä erityisesti rakennuttajille ja rakennusliikkeille.

Puurakentaminen on myös paloturvallisinta rakentamista, sillä huonekohtainen sprinkleröinti varmistaa turvallisuuden. Palomääräysten muutoksen johdosta puuta voidaan myös jättää yhä enemmän näkyviin sisätiloihin, mikä lisää rakennuksen käyttäjien tärkeäksi kokemaa viihtyisyyttä.

PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuista on moneksi

PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa kokonaisia asuinalueita, kerrostaloja, päiväkoteja, hoivakoteja, toimitiloja, varastoja ja tuotantotiloja sekä liike- ja kokoontumistiloja.

Lue lisää kunkin rakennustyypin kohdalta, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta saat hankkeesi toteutettua kustannustehokkaasti, mutta lopputuloksena yksilöllisen ja pitkäikäisen rakennuksen – sekä vastinetta rahoillesi.

Saat meiltä elementit ulkoseiniin, välipohjiin, kattoon, väliseiniin sekä parvekkeisiin. Puuelementtejä voidaan myös yhdistää massiivipuun kanssa toteuttaen uudenlaista arkkitehtuuria.

Kysy tarvittaessa lisätietoja teknisestä tuestamme. Asiantuntijamme auttavat löytämään ratkaisuja.

Laadukasta tuotantoa

Valmistamme elementit vakioitujen PRT-Pro™ -ratkaisuiden tai arkkitehtisi yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Huomioimme toteutuksessa aina voimassaolevat energiatehokkuus-, palo-, ympäristö- ja ääneneristysmääräykset.

Tiukan laadunvarmistuksemme ansiosta puuelementtirakentaminen parantaa rakentamisen kokonaislaatua erityisesti silloin, kun tilaat hankkeen meiltä tuoteosakauppana, jolloin toimitukseen sisältyy myös elementtien asennus. Vaihtoehtoisesti toimitamme myös pelkät elementit työmaalle.

Rakennetaan yhdessä etumatkaa!

Pyhännän Rakennustuotteen taustalla on vahva ja perinteikäs puurakentamisen osaaja PRT-Forest –konserni, jonka osaamista on hyödynnetty uudella tavalla puukerrostalotuotannon edistämiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään kertomaan lisää! Rakennetaan yhdessä etumatkaa! 

Yritys:
Yhteyshenkilö:
Sähköposti:
Puhelin:
Rakennuspaikka:
Lisätietoa:
Liitetiedosto (max. 10 Mt):
Olen kiinnostunut myös: Toimituspalvelu
Suunnittelupalvelu