Rekisteriseloste

  1. REKISTERINPITÄJÄ

    Nimi: Pyhännän Rakennustuote Oy
    Yhteystiedot:  Ari Hyötylä
     
  2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ JA/TAI YHTEYSHENKILÖ

    Ari Hyötylä
    Ari.hyotyla@prt-pro.fi
    040-576 1162
      
  3. REKISTERIN NIMI

    Pyhännän Rakennustuote Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri
  4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

    Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Pyhännän Rakennustuote Oy:n asiakassuhteen hoitamiseen, yhteydenpitoon ja markkinointiin. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin.
     
  5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 

    Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Pyhännän Rakennustuote Oy:n toimesta asiakkaista, jotka liitetään rekisteriin. 
    Rekisteröitäviä tietoja ovat:

    • Nimi ja yhteystiedot
    • Asiakassuhteen hoitamiseen liittyvä tieto
    • Asiakkaan ilmoittama tieto projektista
    • Asiakkaan ilmoittamat kiinnostuksenkohteet
    • Asiakkaan ilmoittamat markkinointisuostumukset/-kiellot
       
  6. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

    Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta (esim. käytetty selain, näytön resoluutio, käyttöjärjestelmä, IP-osoite jne.) verkkosivujemme ja -palveluidemme käyttöä (miten ja milloin palveluita käytetään) ja käyttömääriä koskevia tietoja evästeiden ("cookies") avulla sekä tilastoida ja analysoida näin saatuja tietoja verkkosivujemme ja palveluidemme käytettävyyden ja sisällön parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka käyttäjän selain tallentaa tämän päätelaitteelle, eikä pelkästään sen avulla voida tunnistaa yksittäistä käyttäjää. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö selaimensa asetuksia muuttamalla. Henkilötietojen keräämisen, tallettamisen ja säilytyksen tekninen toteutus on ulkoistettu kolmannelle osapuolelle. Olemme sopimusjärjestelyin huolehtineet siitä, että henkilötietolainsäädännön mukaiset vaatimukset tietojen käsittelystä, säilytyksestä ja tietoturvasta täyttyvät asianmukaisesti.  
     
  7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

    Tietoja hankitaan:

    • Rekisteröidyltä itseltään sähköisen tarjouspyyntölomakkeen, täytetyn paperilomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.
    • Julkisista lähteistä kuten eri yritysten verkkosivuilta
    • Väestörekisterikeskukselta, Suomen Asiakastieto Oy:ltä tai muulta luotettavalta taholta
       
  8. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

    Henkilötietoja voidaan luovuttaa samaan konserniin tai taloudelliseen yhteenliittymään kuuluville yhtiöille tai siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain ja luottotietojen käsittelyä koskevien säännösten mukaisesti.
     
  9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

    Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Tietojärjestelmä on täysin suojattu ja rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.
     
  10. TARKASTUSOIKEUS

    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteystiedot mainittu kohdassa 2).
     
  11. MARKKINOINTILUVAN PERUMINEN

    Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle. Vaikka henkilö ilmoittaisikin markkinointikiellon yritykselle, on yrityksellä oikeus toteuttaa asiakasviestintää asiakassuhteessa oleville asiakkailleen.