Rivitalo, Lieto 2013

Rivitalot ja luhtitalot

Pyhännän Rakennustuotteella on lähes viidenkymmenen vuoden kokemus asuinrakentamisesta. Olemme toimittaneet useita rivitalokohteita ja luhtitaloja ympäri Suomea 70-luvulta lähtien kymmenien tuhansien pien- ja erillistalojen lisäksi.  

Toteutamme rivitalot valmiiden suunnitelmiesi mukaan tai sitten voit pyytää meiltä tarjouksen luonnossuunnittelusta. Suunnittelussa voidaan ottaa huomioon haluttu tyyli (moderni/perinteinen), kaupunki- vai maaseuturakentamiseen soveltuva ratkaisu sekä käyttäjäkohderyhmän ikä ja elämäntilanne. Meillä on myös muutamia valmiita malleja, joista voidaan lähteä suunnittelussa liikkeelle. Voimme myös yhdistellä alueelle soveltuvin osin paritaloja, erillistaloja sekä rivi- ja luhtitaloja.

Meillä on valmiit rakenneratkaisut rungonulko- ja väliseinien, välipohjan ja katon toteutukseen. Saat meiltä myös parveke-elementit kokonaisuudessaan. Konsernimme laajan asuntorakentamistarjonnan ansiosta saat meiltä sekä puuelementtirakenteiset että massiivipuurakenteiset rivi- ja luhtitalot. Kysy lisää myynnistämme.


Rivitalo, Vantaa 2011

Rivitaloihin ja luhtitaloihin tulevien puuelementtien valmistus tapahtuu sääolosuhteilta suojassa elementtitehtaissamme ja erittäin tarkan laadunvalvonnan alaisuudessa. Otamme huomioon palo- ja energiatehokkuusvaatimukset rakenteissa.

Suosittelemme puuverhousta kaikkiin asuinrakennuksiin (paritalot, kerrostalot, rivitalot) monestakin syystä. Pystymme tarjoamaan CE-merkityn palonsuojamaalauskäsittelyn ulkoverhoukseen, mikäli määräykset sitä taloon vaatii. Näin talon paloturvallisuus entisestään paranee. Nykypäivän maalit kestävät jopa yli 20 vuotta, joten huoltomaalausten aiheuttama ylläpitokustannus ei käytännössä enää eroa kiviainespintaisten julkisivujen ylläpidon kustannuksilta, kun verrataan 100 vuoden ylläpitokustannuksia. Lisäksi jos julkisivua päivitetään maalaamalla esimerkiksi 20 vuoden välein, talon ulkoasu uudistuu, josta seuraa se, että se on vanhan näköistä taloa halutumpi asuinpaikka niin omistus- kuin vuokrausmielessä, mikä saattaa parhaimmillaan vaikuttaa myynti- ja vuokraushintoihin.

Toimituslaajuutemme vaihtelee rivitalojen osalta PRT-Pro™ -toimituspalveluiden mukaisesti, lue lisää palveluistamme. Huippuunsa viety elementtitekniikka perustuksista ylöspäin, mahdollistaa nopean ja sujuvan rakentamisen työmaalla.