Runkoratkaisut

PRT-Pro™ -runkoratkaisut ovat ammattirakentamiseen suunniteltuja rakentamisen ratkaisuja, joista löytyy jokaiseen rakennustyyppiin sopiva rakenneratkaisu. Kantavat seinäelementit naulalevyristikkokatoilla käyvät useimpiin rakennustyyppeihin*, mutta ensisijaisesi asuinrakentamiseen sekä hoitoalan rakennusten toteuttamiseen. Kokoontumis- ja liiketiloihin sekä toimitiloihin suosittelemme lisäksi liimapuupilareiden ja naulalevyristikokattorakenteiden yhdistelmää. Runkorakenteena liimapuupilarit ja -palkit ovat omiaan teollisuus- ja varastorakennuksiin, maatalousrakennuksiin sekä myös kouluihin.

PRT-Pro™ -vakiorunkoratkaisuilla voit rakentaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Vakioituja ratkaisuja myös räätälöidään kohteen käyttötarkoituksen ja -tarpeiden mukaan. Runkoa voidaan mukauttaa mm. tilojen korkeuden ja kattomuodon osalta. Rakennukseen voidaan tehdä ulokkeita ja sisäänvetoja. Myös rakennuksen eri osat voivat olla eri korkuisia ja levyisiä. Runkoratkaisu vaikuttaa myös jänneväliin.

*) Kantavat ulkoseinäelementit naulalevyristikoilla P3-rakennuksiin max. 18 m:n runkosyvyyteen saakka ja P2 rakennuksiin max. 10 m:n jännevälillä.

Vakioidut PRT-Pro™ -runkoratkaisut

Liimapuupilarit ja -palkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liimapuupilarit ja naulalevyristikokatto

Kantavat seinäelementit ja naulalevyristikkokatto

Runkoratkaisun suunnitteluhuomioita

PRT-Pro™ -runkoratkaisut luovat monipuolisia mahdollisuuksia suunnitteluun sillä, vaikka valmistamiemme runkoratkaisuiden rakenteet ja liitosdetaljit ovat pääasiallisesti vakioituja, pystymme joustavasti muokkaamaan niitä yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Runkoratkaisussa suositeltava jänneväli kantavalla seinäelementillä on n. 20 m, mutta pilareilla ja liimapuuharjapalkilla saadaan jänneväleiksi jopa 30 metriä.

Suunnittelijoiden työtä pyrimme helpottamaan tarjoamalla valmiit rakenne- ja detaljikuvat sekä pdf- että dwg-muodossa ja tuoteryhmäkortin runkoratkaisuistamme. Vakioratkaisujen tekniset tiedot löydät tämän sivun oikeasta reunasta otsikon Tekniset tiedot alta. Lisäapua suunnitteluun saat PRT-Pro™ teknisestä tuesta.

Tarkkaa laadunvalvontaa

PRT-Pro™ runkorakenteet valmistetaan tarkkojen määritteiden mukaan ja ne käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan. Kaikki käyttämämme rakennusmateriaalit ovat CE-merkittyjä, mikäli ne kuuluvat harmonisoidun tuotestandardin piiriin. Lue lisää CE-merkinnästä ja muista tuotehyväksynnöistä…

Tarjoamme ratkaisumme mieluiten valmiiksi asennettuina, jotta voimme varmistua työn kokonaislaadusta. Lue lisää PRT-Pro™ -toimituspalveluista.