Suunnittelijalle

Uudenlaista puuarkkitehtuuria suur- ja tilaelementeistä

Suur- ja tilaelementit tuovat erinomaisia mahdollisuuksia toteuttaa monipuolisia rakentamisen ratkaisuja.

Tila-elementit sopivat vakioituihin ratkaisuihin ja suurelementtien avulla pystytään toteuttamaan hyvinkin monimuotoista arkkitehtuuria.

Kysy meiltä lisätietoa. Olemme mielellämme mukana hankkeissa jo hankekehitysvaiheessa, jolloin puuelementtiratkaisujen hyödyt saadaan parhaiten käyttöön.

PRT-Pro™ - sekä räätälöidyt ratkaisumme

Pyhännän Rakennustuote valmistaa tila- ja suurelementtejä. Tilaelementti perustuu CLT-rakenteiseen järjestelmään. Suurelementit perustuvat rankarakenteiseen järjestelmään ja lisäksi siihen voidaan yhdistää joko hirsi- tai CLT-massiivipuuta.

Tarjoamme myös puuelementtien ja massiivipuun yhdistelmärakenteita, joilla voi toteuttaa uudenlaista arkkitehtuuria. Puuelementtien yhdistelmällä voidaan hyödyntää aiempaa paremmin myös puun toiminnallisia etuja muun muassa kouluissa, hoivakodeissa tai päiväkodeissa.

PRT-Pro™ -puuelementtiratkaisuilla voidaan rakentaa kokonaisia asuinalueita, kerrostaloja, päiväkoteja, hoivakoteja, palvelutaloja, toimitiloja, varastoja ja tuotantotiloja sekä liike- ja kokoontumistiloja.

Tavoitteenamme on tarjota ammattirakentamiseen ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät liiketoimintaasi.

Suunnittelumateriaalit

Olemme pyrkineet helpottamaan suunnittelijan työtä tarjoamalla suunnittelun tueksi valmiita rakenne- ja liittymäratkaisuja. Näiden vakioitujen detaljien ansiosta pystyt käyttämään enemmän aikaa varsinaisen rakennuksen toiminnalliseen ja arkkitehtuurisuunnitteluun kuin ratkomaan rakenneratkaisuja.

Tutustu valmiisiin vaihtoehtoihin kunkin ratkaisun omalla sivulla. Jos kyseiset ratkaisut eivät kuitenkaan sovellu suunnittelemaasi kohteeseen, ota yhteyttä PRT-Pro™ tekniseen tukeen ja katsotaan yhdessä, miten suunnitelmasi saadaan joustavasti, mutta kustannustehokkaasti toteutettua.

Löydät jokaiselta rakenneratkaisusivulta oikeasta reunasta kyseisen ratkaisun osalta tarkemmat tekniset tiedot tuotekortista. Rakenne- ja leikkauskuvat  saat dwg- tai pdf-tiedostona PRT-Pro™ teknisestä tuesta, joka palvelee sinua myös muissa kysymyksissä. 

Tuotanto ja laatu

Pyhännän Rakennustuotteella on käytössä Inspectan valvoma ja myöntämä tuotesertifikaatti, puuelementtien varmennustodistus, jolla osoitetaan maankäyttö- ja rakennuslaissa säädetyt rakennustuotteen olennaiset tekniset vaatimukset täyttyviksi.

Varmennustodistuksen mukaisesti Pyhännän Rakennustuote suorittaa tuotannossa dokumentoitua laadunvalvontaa, jonka varmentaa ympäristöministeriön hyväksymä laadunvalvonnan varmentaja, Inspectan Oy.

Elementtien valmistuksessa noudatamme rakentamisen yleisiä laatuvaatimuksia, RYL - rakentamisen yleiset laatuvaatimukset.

Puu on ollut aina rakentamisen materiaalimme

Puurakentaminen on suonut jo satoja vuosia mahdollisuuksia toteuttaa mielenkiintoista ja uniikkia arkkitehtuuria. Puurakenteiden suunnitteleminen ja toteuttaminen on kuitenkin helpottunut viimeisen viiden vuoden aikana merkittävästi yhteisten puurakentamisstandardien myötä.

Palomääräysten muutosten myötä pystytään puukerrostalossa jatkossa jättämään puuta sisätiloissa yhä enemmän näkyviin. Puu koetaan viihtyisyyttä lisäävänä elementtinä.

Samaan aikaan kiinnostus puurakentamista kohtaan on kasvanut merkittävästi ammattirakentamisen piirissä.

Rakennetaan yhdessä etumatkaa!

Pyhännän Rakennustuote toimittaa tilaelementtejä useisiin merkittäviin puurakentamisen hankkeisiin Suomessa. Tutustu niihin referensseissämme.

Asiakkaamme luottavat toimintavarmuuteemme. Taustallamme on vahva ja perinteikäs puurakentamisen osaaja PRT-Forest –konserni, jonka osaamista on hyödynnetty uudella tavalla puukerrostalotuotannon edistämiseksi.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään kertomaan lisää! Rakennetaan yhdessä etumatkaa!

 

Yritys:
Yhteyshenkilö:
Sähköposti:
Puhelin:
Rakennuspaikka:
Lisätietoa:
Liitetiedosto (max. 10 Mt):
Olen kiinnostunut myös: Toimituspalvelu
Suunnittelupalvelu