Tilauksesta toimitukseen

Olemme pyrkineet tekemään tilaus-toimitusprosessin mahdollisimman mutkattomaksi ja helpoksi asiakkaillemme. Tilaus-toimitusprosessin vakioinnilla, PRT-Pro™ -tyyliin, haluamme auttaa asiakkaitamme säästämään aikaa.

Olemme mielellämme mukana jo hankekehitysvaiheessa, jolloin suur- ja tilaelementtien hyödyt saadaan parhaiten käyttöön ja pystymme informoimaan ajoissa tarvittavista toimenpiteistä.

Alla on vakioitu tarjouspyyntömalli, jota hyödyntämällä säästyt turhalta sähköpostin vaihdolta ja saat kerralla sinua eteenpäin vievän tarjouksen.

Hankkeen edistyessä informoimme sinua mahdollisten lisätietopyyntöjen ja toimituksen aikataulun sekä ennakko-ohjeiden osalta.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön voi lähettää joko sähköpostilla, postilla tai alla olevan  tarjouspyyntölomakkeen avulla.

  • Sähköpostilla: myynti@prt-pro.fi
  • Postilla: Pyhännän Rakennustuote Oy/Tarjouspyyntö, Kurpanpellontie, 19600 Hartola

Tarvitsemme seuraavat lähtötiedot tarjouksen tekoa varten:

  • rakennussuunnitelmat (pää- ja rakennepiirustukset)
  • tavoiteltu projektiaikataulu

Voit lisätä liitteitä sähköpostiisi tai alla olevaan lomakkeeseen 10 Mt:n asti, tätä suuremmat liitteet eivät tule valitettavasti meille läpi, mutta tällöin voit jakaa viestisi kahteen osaan.

Lisätietopyyntö ja elementtien valmistus

Ennen kuin ryhdymme valmistamaan projektisi elementtejä tarvitsemme lopulliset arkkitehtikuvat, rakennepiirustukset sekä muut mahdolliset lisätiedot. Mikäli kyseessä on tuoteosakauppa tarvitsemme hyväksyntäsi toteuttamamme rakennesuunnittelun osalta. 

Toimitusaika

Normaali elementtien toimitusaika on noin 8 – 10 viikkoa hyväksytyistä suunnitelmista ja vaativissa hankkeissa toimitusaika katsotaan tapauskohtaisesti.

Tuoteosakaupassa (toimittaja myös asentaa elementit), asennus käynnistyy elementtien toimituksen jälkeen ja asennusaikataulu sovitaan neuvotteluissa.