Huonekaluliike, Kälkälä

Toimitilat

Pyhännän Rakennustuote toteuttaa pieniin ja keskikokoisiin toimitilatarpeisiin pitkäikäiset ja aikaa kestävät rakennukset. Puuelementtiratkaisut ovat kilpailukykyisiä toimitilarakentamiseen ja ne nopeuttavat rakentamista. Lyhyemmässä ajassa valmistuva rakennus mahdollistaa nopeamman investoinnin käyttöönoton ja täten parantaa hankkeen kannattavuutta.

Kestävä rakentaminen, vähäinen energiankäyttö sekä tilojen muunneltavuus ovat yhä tärkeämpiä asioita toimitiloja rakennettaessa. Vuonna 2020 työelämä on jo täysin erilaista kuin tänään ja Pyhännän Rakennustuote pystyy tarjoamaan modernit ratkaisut liiketilojen toteutukseen. Koska toimitilahankkeessa on kyse aina suuresta investoinnista, on arkkitehti- ja rakennesuunnittelu avainasemassa, teemmekin mielellämme yhteistyötä arkkitehtisi kanssa, jotta projektisi toteutuu toivomallasi tavalla.

Puuverhouksia on ammattirakentamisessa kritisoitu niin toimitila- kuin liikerakentamisessa sekä muussa julkisessa rakentamisessa (koulut, hoivakodit, jne.), mutta puuverhous on itse asiassa rakennuttajalle kannattava vaihtoehto. Syy tähän on se, että kiviainesjulkisivutalossa julkisivua korjataan kerran noin 50 vuoteen. Puuverhoustalossa sen sijaan julkisivu päivitetään maalaamalla noin 15-20 vuoden välein. Tämä toimenpide uudistaa talon ulkonäön kokonaan ja sen ansiosta rakennuksen kiinnostavuus ja jopa markkina-arvo saattaa parantua. Ylläpitokustannuskin on näissä kahdessa vaihtoehdossa suunnilleen sama 100 vuoden vertailuajanjaksolla.

Tarjoamme toimitilojen toteuttamiseen monipuolisia vaihtoehtoja, kysy tarkemmin myynnistämme